O nas

Agencija SEJMI je bila ustanovljena leta 2010 z namenom, da popolnoma izpolnimo pričakovanja in želje, pretežno poslovnim potnikom in obiskovalcem strokovnih sejmov v tujini. Odločili smo se za specializacijo, kakršne v slovenskem prostoru še ni bilo. Sejmi in strokovna potovanja so bili po navadi del agencijske turistične dejavnosti organiziranja izletov in potovanj, vendar so s svojimi posebnostmi vedno izstopali od običajnega izletniškega turizma.

Prepričani smo, da ne moreš organizirati sejemskih potovanj če ne poznaš sveta sejmov, torej sejemskega mesta in njegovega sejmišča, organizatorjev, razstavljalcev in obiskovalcev.

Podjetje Sejmi je med mnogimi ponudniki in ponudbami drugačno zato, ker smo večino sejemskih mest prehodili sami in spremljali mnogo skupin. Prizorišča sejmov zelo dobro poznamo, zato vam zagotovo lahko pripravimo vse za vaše udobno in uspešno potovanje.

Vesna Nemec Gajzer

 

Čeprav nisem postala dreserka slonov, kot sem si želela, ko sem obiskovala vrtec, niti »huda« tovarišica matematike, kar sem napovedovala v osnovni šoli, sem kot diplomirana ekonomistka našla poklic, ki me veseli in ga z veseljem opravljam. Želimo, da ste z našim delom zadovoljni tudi poslovni partnerji, saj se za vaše zadovoljstvo trudimo pri izvajanju vseh projektov, ki se jih lotimo. Zato upam, da boste tisti, ki ste že potovali v okviru naših programov, tudi v bodoče poslovali s podjetjem Sejmi d. o. o. , tisti, ki nas še ne poznate, pa zaupali mlademu podjetju in odpotovali na katerega od svetovnih sejmov v okviru enega (ali več) programov, ki jih skrbno načrtujemo in pripravljamo za naslednjo sejemsko sezono.

Matej Trpin

 

Od rojstva živim v Ljubljani na Kodeljevem in v Šiški. Svet sejmov sem spoznal že kot otrok. Oče je delal v razvojnem oddelku elektroindustrije, od 1980 dalje pa je sledil napredku na sejmih, kot so Industrijski sejem v Hannovru, sejmi elektronike v Nemčiji in Italiji ter sejem Elektronika v Ljubljani. Mati, sedaj upokojena uslužbenka Gospodarskega razstavišča oz. Ljubljanskega sejma, organizatorka sejemskih prireditev, mi je vse od otroštva kot šolarju, študentu, delavcu in obiskovalcu odpirala poti v svet sejmov, znanja in inovacij. Na nekoč največjem sejmu v naši regiji Sodobna elektronika sem postavljal stojnico za tujega razstavljavca.

Po končanem višješolskem študiju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani sem se zaposlil v turističnem podjetju Kompas Holidays. Bogate pripravniške izkušnje od “A do Ž” sem pridobil v turistični poslovalnici na Slovenski cesti in nadaljeval v komercialnem oddelku Sejmi. Samostojno delo je preraslo v vodenje oddelka, a prišel je čas za osebni razvoj. Dolgoletne izkušnje sem podkrepil s strokovno literaturo in diplomskim delom na visokošolskem študiju na temo »Pomen strokovnih sejmov z vidika obiskovalcev« in analizo enega največjih sejemskih dogodkov CeBIT Hannover. Začel sem z razvojem podatkovne baze podatkov na platformi Filemaker Pro, ki danes v podjetju Sejmi podpira celotno poslovanje – od nabave, prodaje, financ in CRM.