Podjetje

Čeprav so se danes, zaradi hitrega tempa življenja in izrednih tehnoloških možnosti, osebne komunikacije zelo zmanjšale, še vedno velja, da je osebni stik v poslovnem svetu najpomembnejši dejavnik zadovoljstva sodobnega človeka, ki hkrati omogoča tudi poslovni uspeh.

Sejmi in kongresi so dobra priložnost za spoznavanje novih partnerjev, ohranjanje stikov z obstoječimi in njihovo ponudbo ter odlična priložnost za pridobivanje in bogatenje znanja.

Ker se organizacija obiskov sejmov, čeprav sodi v turistično dejavnost, razlikuje od običajnih turističnih produktov, smo se odločili, da se specializiramo samo za ta segment ponudbe. Svojim gostom omogočamo osebno obravnavo, ki zajema tako organizacijo skupinskih obiskov strokovnih sejmov, kot pripravo individualnih aranžmajev, ki vključujejo prevoz, ustrezno nastanitev in sejemske vstopnice.

Na podlagi večletnih izkušenj vam organiziramo obiske najpomembnejših sejmov po svetu ob spremstvu izkušenih vodnikov.

Kdo smo?

Smo izkušen tim, ki organizira obiske izbranih sejmov.

Kaj vam nudimo?

Podjetje SEJMI vam na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja poslovnega turizma nudi celovit aranžma, ter po želji individualno pripravi potovanje po vaši meri z različnimi vrstami prevozov ali rezervacijo nočitev.

Naše prednosti: